18/03/2019, Saat: 11:16
(15/03/2019, Saat: 22:53)Ayhandulgar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum perma ile deneyimim aynı sizin ki gibi. Ama yinede Astra mavi deniyecem. Büyük ihtimalle bende yeşille daha iyi anlasacam. Ayrıca derby usta (kırık) ta almak istiyorum yorumlar olumlu bana iyi gelir gibi bence sizde imkan varsa deneyin .
Saygılar
Yarım jilet olarak (sanıyorum 100 kadar tutuyor) almak sonraları bitmek bilmeyen jilet stoku haline geliyor.
Bende de iki adet kutulu yarım jilet var ve gözüm korkuyor, ne zaman bitecek diyorum, gözümde bir dağ gibi duruyor. )
O yüzden de iyice emin olmadan alma.
(15/03/2019, Saat: 23:58)elitte Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Son birkaç ayda jiletli ustura ile benimde denemelerim oldu. İlk tıraşlarda gayet başarılı sonuçlar aldım. Sonraları daha iyiye doğru gelişme kaydetmem gerekirken nedense tam tersi oldu... elimin ayarı bir türlü oturmadı bende bir süre ara verdim. Yarın 3 günlük sakalla tekrar deneyelim bakalım.
Eğer jiletli ustura ile tıraş olma konusunda istekli iseniz
1- Pes etmeyin
2- Dikkatli davranarak, özenle tıraş olun.
Hatta ilk önceleri en rahat olduğunuz yerlerde kullanın, diğer yerleri ise makine ile tıraş edin.
Belli bir zaman geçip, el alışkanlığınız iyice oturduktan sonra da tümünü jiletli ustura ile tıraş edin.