KATILIMCILAR
1- @AltKapalı ( 2 Adet Kapaklı ) ÖDEME ALINDI
2- @ArdıçKatranı (1 Adet Kapaklı ) ÖDEME ALINDI
3- @TolgaYurdaer (2 adet kapaklı - isim yazılacak ) ÖDEME ALINDI
4- @MetsGo (1 adet kapaklı - isim yazılacak ) + (1 Adet kapaksız isim yazılacak) ÖDEME ALINDI
5- @Bostani (1 adet kapaklı - isim yazılacak) ÖDEME ALINDI
6- @Ziyak (1 adet kapaksız - isim yazılacak) ÖDEME ALINDI
7- @dr_green (2 adet kapaklı ) ÖDEME ALINDI
8- @ForrestGump (1 adet kapaklı - isim yazılacak )
9- @Utkan Bey ( 1 adet kapaklı - isim yazılacak) ÖDEME ALINDI
10- @-mali (1 adet kapaklı - isim yazılacak ) ÖDEME ALINDI
11- @enigma (1 adet kapaksız - isim yazılmayacak ) ÖDEME ALINDI
12- @bugra101 (1 adet kapaklı - isim yazılacak ) ÖDEME ALINDI
bakır tıraş tası etkinliğimize katılan değerli komşularım, bir katılımcımız hariç çok kısa sürede diğer katılımcılar ödemeyi gerçekleştirdiler, komşularımı bekletmemek adına hemen imalat, paketleme ve kargo sürecine başlıyorum.
- komşularım ile özel mesajdan hararetli ve yoğun fikir ve bilgi alışverişleri yapıldı
- adresler alındı
- taslara yazılacak isimler komşularım tarafından netleştirildi
- cuma günü kargoya vermeye çalışacağım, bu doğrultuda imalata yarın başlıyorum,
etkinliğe katıldığınız için teşekkür ediyorum, hepsinden daha değerli olarak gördüğüm bana güvendiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum.
- sizlere taslarla birlikte küçük bi sürpriz düşünüyorum bi aksilik çıkmazsa.
- elinize geçecek tasınızla ilgili her türlü soru ve geri dönüşlerden lütfen çekinmeyin.
- @-mali komşumun hatırlatması ile burda da yine cevaben; komşularım taslarınız bulaşık makinesinde yıkanabiliyor yıkanınca ilk günkü gibi parlaklığını sürdürüyor, kalayına ise hiç bir zarar vermiyor, bilgilerinize sunarım, iyi akşamlar dilerim.
..................
1- @AltKapalı ( 2 Adet Kapaklı ) ÖDEME ALINDI
2- @ArdıçKatranı (1 Adet Kapaklı ) ÖDEME ALINDI
3- @TolgaYurdaer (2 adet kapaklı - isim yazılacak ) ÖDEME ALINDI
4- @MetsGo (1 adet kapaklı - isim yazılacak ) + (1 Adet kapaksız isim yazılacak) ÖDEME ALINDI
5- @Bostani (1 adet kapaklı - isim yazılacak) ÖDEME ALINDI
6- @Ziyak (1 adet kapaksız - isim yazılacak) ÖDEME ALINDI
7- @dr_green (2 adet kapaklı ) ÖDEME ALINDI
8- @ForrestGump (1 adet kapaklı - isim yazılacak )
9- @Utkan Bey ( 1 adet kapaklı - isim yazılacak) ÖDEME ALINDI
10- @-mali (1 adet kapaklı - isim yazılacak ) ÖDEME ALINDI
11- @enigma (1 adet kapaksız - isim yazılmayacak ) ÖDEME ALINDI
12- @bugra101 (1 adet kapaklı - isim yazılacak ) ÖDEME ALINDI
bakır tıraş tası etkinliğimize katılan değerli komşularım, bir katılımcımız hariç çok kısa sürede diğer katılımcılar ödemeyi gerçekleştirdiler, komşularımı bekletmemek adına hemen imalat, paketleme ve kargo sürecine başlıyorum.
- komşularım ile özel mesajdan hararetli ve yoğun fikir ve bilgi alışverişleri yapıldı
- adresler alındı
- taslara yazılacak isimler komşularım tarafından netleştirildi
- cuma günü kargoya vermeye çalışacağım, bu doğrultuda imalata yarın başlıyorum,
etkinliğe katıldığınız için teşekkür ediyorum, hepsinden daha değerli olarak gördüğüm bana güvendiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum.
- sizlere taslarla birlikte küçük bi sürpriz düşünüyorum bi aksilik çıkmazsa.
- elinize geçecek tasınızla ilgili her türlü soru ve geri dönüşlerden lütfen çekinmeyin.
- @-mali komşumun hatırlatması ile burda da yine cevaben; komşularım taslarınız bulaşık makinesinde yıkanabiliyor yıkanınca ilk günkü gibi parlaklığını sürdürüyor, kalayına ise hiç bir zarar vermiyor, bilgilerinize sunarım, iyi akşamlar dilerim.
..................