04/04/2019, Saat: 12:08
(Son Düzenleme: 04/04/2019, Saat: 12:09, Düzenleyen: ArdıçKatranı.)
Hem çekim kalitesiyle, hem de eğitici içeriği ile müthiş bir video olmuş. Emeği geçen herkesi tebrik ederim. Özgün üstad 20 dakikada o kadar yoğun bilgi verdi ki yeni başlayanların tıraşla ilgili soracağı bir şey kalmamış olabilir İngilizce alt yazı da çok iyi düşünülmüş, çok fazla izleyici toplayacaktır çünkü böyle kalitede bir prodüksiyonda bu kadar bilgi Youtube’da başka bir videoda varsa ben görmedim. Bir sonraki videoyu merakla bekliyor, daha önce söylendiği gibi çelik ustura tıraşı ve bileme konularına girmenizi özellikle istiyorum.
Noyan Bey gerek yeni site tasarımıyla gerek de Youtube kanalınızla çıtayı yükseltmeye devam ediyorsunuz, biz de sevinerek takip ediyoruz Bir ufak eleştirim/beklentim var, satışını yaptığınız tıraş sabunlarındaki çeşitlilik diğer ürünlerdeki standartlarınızın çok altında. Sizden bu konuda da güzel haberler duymayı bekliyoruz.
Tekrar tebrikler, selamlar…
Noyan Bey gerek yeni site tasarımıyla gerek de Youtube kanalınızla çıtayı yükseltmeye devam ediyorsunuz, biz de sevinerek takip ediyoruz Bir ufak eleştirim/beklentim var, satışını yaptığınız tıraş sabunlarındaki çeşitlilik diğer ürünlerdeki standartlarınızın çok altında. Sizden bu konuda da güzel haberler duymayı bekliyoruz.
Tekrar tebrikler, selamlar…