04/04/2019, Saat: 17:12
(Son Düzenleme: 04/04/2019, Saat: 17:14, Düzenleyen: fatihbyfah.)

Resimde olmasa da ilgaz tütün kolonyası ile bu markayı tanıdım. Tütünden memnun kalınca diğer ürünlere de şans vermek istedim. Kısaca alkol yüzdelerini ve düşüncemi söylemek isterim. Markanın normal ve premium olmak üzere 2 tip kolonyasi var. Zaten ucuz olunca premium modellerinden seçim yaptım.
Gül suyu: açıkçası suana kadar en beğendiğim gül suyu bu oldu. Esansi yapay kokmuyor. Tıraş sonrası kullandım. Güzeldi. Kesinlikle tekrar alırım.
Japon kiraz çiçeği: 60 derece alkol ile tıraş sonrası veya gün içerisinde kullandım. Fiyatını göz önüne alinca performansını çok begendim. Tekrar alacagim ürünlerden.
Bodrum mandalinasi: 70 derece alkol oranı var. Kokusu biraz yapay geldi. Çeşitlilik açısından bulunmasını isterim. Ama özel olarak tekrar almam.
Çeşme limon: 80 derece alkol orani var ve ürünü hiç sevmedim. İlk başta gelen keskin limon kokusu 2. Aşamada yerini deterjanimsi kokuya bırakıyor. Tekrar almayacagim.
Lavanta: 70 derece alkol oranı var. Kokusunda yapaylık hissetmedim. Tekrar alacagim ürünler arasında.
Genel olarak değerlendirirsek 400 ml lik ürünler ve 3.62 tl gül suyu, 6.45 tl diğer ürünlerle fiyat performans olarak memnun kaldım. Tüm dostlarımın yeni ürünleri hayırlı olsun. Keyifli tiraslar dilerim

Not: ürünlerin değerlendirmesi amatörce kendi zevkim ve fikirlerim lisanda kusur ettiysek affola.