23/04/2019, Saat: 00:01
(22/04/2019, Saat: 23:11)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar bir süredir denemeler yapıyorsdum ama artık emin oldum, kanaatimce Crystal hiletlerin honlanması artık eskisi kadar iyi yapılmıyor. Bu jiletlerin eskiden bariz şekilde daha keskn ve akıcı olduğunu hatırlıyorum astra mavi ayarında. Şimdi ise pek çok kişinin yazdığı gibi çekme yapmasa da o kadar da iyi akmadığını ben de deneyimledim. Tıraş sorası konforu hala iyi olsa da(yine de eskisi gibi değil) tıraş yakınlığından pek memnun kalamıyorum. Sırf bende olsa belki üretim partisi sorunu derdim ama son zamanlarda forumdaki pek çok kişi aynı şeyleri yazınca zannediyorum ki üretim kalitesinde bir şeyler bozuldu crystal jiletlerde.
Tam polsilver bulmuştuk o da üretimden kalktı artık, şu kriz ortamında ülkede jilet ithalatçısı da kalmadı, 3-5 markada mecbur kalıyoruz.
Hocam sahsi tecrubem kullanilacsksa eger agresif aletlerle kullanilmasindan yana daha dogrusu stok eritmelik agresif aletlerle gideri oluyor ama bana kalirsa yesil astra cok daha konforlu yada su an bulunabilirler arasinda persona comfort tartismasiz daha iyi