24/04/2019, Saat: 12:35
(24/04/2019, Saat: 12:29)manuple Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yerli ürünleri aşırı derecede eleştirmekten kaçınmamız gerekir.
Hele ki yıllardır ülkedeki ve yakın coğrafyadaki tıraş dünyasına hitap ediyorken.
Bunun yanında yapıcı bir dil kullanılarak daha iyi olması gerekmesi için de eleştiri ve tekliflerimizi ilgili firmaya iletmemiz lazım.
Olumlu konuşulduğunda, yol gösterici olunduğunda çok etki oluşturduğuna inanıyorum ve şahidim.
Bu ülkenin vatandaş olarak her değerine katkı sağlamalıyız.
Ticari şirketler de aynı olgunlukla profesyonel bir ekip gibi düşünme ve davranma konusunda öne çıkmalı.
Bizlerin de öne çıkacak ürünleri ve buna bağlı şirketleri olmalıdır.
Hem ürün kalitesi açısından hem de fiyat açısından tüketiciye katkı sağlayacak yöntemler geliştirmeli ve hatta rekabet için de devlet tarafından katkı sağlanmalıdır.
Çin tipi kalitesiz ve ucuz üretim araçlarına karşı ancak bu şekilde mücadele edebilir, ayakta durabiliriz.
Aynen katılıyorum, zararlı içerikleri kaldırması için evyap, dalin , cire aseptine ve diğer firmalara email ve twitter diğer sosyal medya hesaplarından temiz içerikli ürün isteğimizi belirtmemiz gerekir, komşularım.