08/05/2019, Saat: 15:37
Yurt dışında ki işçilik ile bizde ki işçilik aynı degil.Burda diyanetten emekli adam berber.Bazıları ek iş yapıyor.
Yani ülkemizde ki berberleri dolaşın belli bir işçilik kalitesi yok.
Ayrıca alım gücü belli.
Dükkanın duruşunu,kalitesini vs geçtim öyle bir beklentim yok saç traşı vasat.
10 TL aldıgı 400 ml black red maskeyi 5 TL uygulama peşinde,agdayı,en ucuz şampuanı kullanıp karını arttırmanın peşindeler.Fiyatlar kullandıkları ürünlere göre pahalı.
Ben sadece saç kestirip çıkıyorum saçımı yıkatmıyorum bile.Evde kendi maskemi istedigim marka alıp uyguluyorum,kendi şampuanımı kullanıyorum.
Cildim zaten hassas ensede ustura kullansa yanıyor makine ile aldırıyorum sakal traşında zaten ustura kullanmıyorum.
Hatta evde kendi saç traşını yapanlar var tebrik ediyorum onları...
Forumun açılış amacı belli oldugundan bu konulara tarafsız yorum yapmanız biraz zor.Traş keyfini bir kenara bırakıp tüketici gözüyle düşünün işler degişiyor...
Yani ülkemizde ki berberleri dolaşın belli bir işçilik kalitesi yok.
Ayrıca alım gücü belli.
Dükkanın duruşunu,kalitesini vs geçtim öyle bir beklentim yok saç traşı vasat.
10 TL aldıgı 400 ml black red maskeyi 5 TL uygulama peşinde,agdayı,en ucuz şampuanı kullanıp karını arttırmanın peşindeler.Fiyatlar kullandıkları ürünlere göre pahalı.
Ben sadece saç kestirip çıkıyorum saçımı yıkatmıyorum bile.Evde kendi maskemi istedigim marka alıp uyguluyorum,kendi şampuanımı kullanıyorum.
Cildim zaten hassas ensede ustura kullansa yanıyor makine ile aldırıyorum sakal traşında zaten ustura kullanmıyorum.
Hatta evde kendi saç traşını yapanlar var tebrik ediyorum onları...
Forumun açılış amacı belli oldugundan bu konulara tarafsız yorum yapmanız biraz zor.Traş keyfini bir kenara bırakıp tüketici gözüyle düşünün işler degişiyor...