09/05/2019, Saat: 10:27
Hepinize çok teşekkür ederim dostlar, ben yaparken çok keyif aldım, paylaşmak istedim.
İçinde beklettiğim yağ ise kızartmadan ayırdığım zeytin yağı @ArdıçKatranı komşum )
(09/05/2019, Saat: 09:35)ArdıçKatranı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Rayko komşum süper olmuş ellerine sağlık. Knot için yuvayı bıçakla nasıl açtın? Bir de nasıl bir yağ içinde beklettin? Su geçirmezlik için başka işleme gerek var mı?@ArdıçKatranı komşum orayı bahsetmeyi unutmuşum, elbette bıçakla denemedim bile, yuvaları spade denen, maça işaretine benzeyen matkap ucunu elektrikli tornavidada kullanarak açtım.
(09/05/2019, Saat: 10:03)aegean Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yağlamanın sebebi su geçirmezlik için mi ?@aegean komşum aynı şeyi siz de sormuşsunuz, açıkçası yağın içerisine koymamın nedeni ahşabın dokusunu daha doygun hale getirmekti, su geçirmezliği pek düşünmedim. Fakat oğlana yaptığım sopa bir kenara atılınca onu da banyo fırçasına sap yapmıştım, iki haftadır asılı olduğu yerdesürekli su ile temas halinde, hiçbir şişme ya da deformasyon gözlemedim. Şimdilik suya dayanıklı görünüyor.
İçinde beklettiğim yağ ise kızartmadan ayırdığım zeytin yağı @ArdıçKatranı komşum )