11/06/2019, Saat: 02:01
(10/06/2019, Saat: 20:46)gr00v3r Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Elinize emeğinize sağlık, kamisorisi başta olmak üzere feather 50mm jiletli usturalarını ben de çok seviyorum.@gr00v3r komşum bu ss için çok ön yargılıydım. Onur komşum kullanma için ödünç verdi. ilk bir iki tıraşta pek iyi anlaşamadık. ama el alışkanlığı kazandıktan sonra beğenimi kazandı.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
(10/06/2019, Saat: 21:16)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun hocam, feather'ın duruşu bile başka..@FearOfATG Japonlar üstadım adamlar bu işi iyi biliyor. Feather yaprak jilet ile her ne kadar anlaşamıyor olsam da bu jileti ile çok güzel traşlar çıkarttım.
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi...
(11/06/2019, Saat: 00:05)ek_m Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ustadim sihhatler olsun. Elimize, emeginize saglik.@ek_m teşekkür ederim ÜStadım
(11/06/2019, Saat: 00:09)Soner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun efrasyab komşum, sakalları uzattığınızda yaşadığınız sivilce problemi acaba uzayan sakalların yay şeklini alıp kıvrılarak uçlarının tekrar teninize batıcı bir şekilde temas etmeleri olabilirmi?
@Soner komşum, aynısını düşünüyorum sanırım uzayan sakal kimi yerlerde döner yapıyor ve tene değdiği yerde sivilce yapıyor. yahut cildim hafif yağlı sakal uzayınca ne kadar yüzünü iyi yıkarsan yıka sebum tabakasında cilt yağı daha fazala birikebiliyor özellikle sakal köklerinde oradan da sivilce baş veriyor olabilir.
Şol Gökleri Kaldıranın, Doldurup Donatanın,
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle,
Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle,
Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.