11/06/2019, Saat: 20:04
(Son Düzenleme: 11/06/2019, Saat: 20:04, Düzenleyen: batmanforever.)
(11/06/2019, Saat: 17:39)Silentsv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Görselleri atamadım akşama atarım mümkün olursa, aldığımız ürünleri nereden ve kaça aldık diye yazalım diye bir görüş oluşmuştu. Nereden aldıklarımı yazdım fiyatları yazmak biraz görgüsüzlük yada ayıp gibi anlaşılabilir diye yazmadım zaten sitelerine girince görülebilecek durumda. Fiyat konusunu uygun fiyat varsa, kampanya varsa, pek bilinmeyen farklı bir yerden alınırsa yazmakta yada özel mesajdan sorulursa bildirmekte fayda var diye düşünüyorum.
İmpa : SV Opuntia, TOBS Platinum, Voshkod, Gillette Sharp Edge
Muhle : R41 Başlık, Muhle koruma kapağı 2 adet, Muhle jilet
Migros: Çini kase 12 cm.
@KAYHAN Ayhan abiden Gillette slim adjustable (J2) aldım, Öyle tıraş aletleri konusunda çok bilgim yok, henüz yeniyim ama forumda bu aletle ilgili yorumlardan mıdır, o kadar güzel anlatılmasından mıdır nedir bilmiyorum bu makineyi elime alıp bakarken bildiğiniz heyecanlandım çocuk gibiyukarıda saydıklarımın hiç birisinde bu etki oluşmadı, gayet sıradan alışılmış geldi. Böyle çok iyi bir durumda ki makineyi edinmemi sağlayan Ayhan Abi'ye ayrıca teşekkür ediyorum.
Gillette Slim ile birlikte çok güzel bir takım oluşturmuşsunuz. Yeni ürünleriniz hayırlı olsun, keyifle kullanın @Silentsv komşum.