06/07/2019, Saat: 11:31
Dalan traş kremini ilk youtube'da Efrasyab komşumun videosunda gördüm ve edinmeye karar verdim.Yaptığım tüm araştırmalara rağmen hiçbir yerde bulamadım.Bu sırada Kasım 2018 ve Mayıs 2019 olmak üzere iki defa firmaya mail attım, maillerime geri dönüş olmadı.Mayıs 2019'da bir defa da telefon ile görüştüm.Bana verdikleri cevapta yurt içine şuan da piyasaya satış olmadığı belirttiler(sadece yurt dışı toptan satış).Bende kendilerinden ücreti mukabilinde bana ürün çeşitlerinden göndermelerini istedim(stokta tek çeşit varmış HASSAS).Bu şekilde satış yapmadıklarını belirttiler.Ama yinede kaydımı aldılar.İki gün sonra firma beni arayarak ürün göndericeklerini söyledi ve adres istedi.Ücretini sorduğumda ise bana denemem için gönderdiklerini söylediler ve kargo dahil ücret almadılar.Bende kendilerine geltir.com'dan bahsettim (Ürünü kendileri internetten satsa insanların satın alacağını söyledim) not aldılar.Görüştüğüm hanımefendi çok ilgiliydi.Buradan bir kez daha Dalan Firmasına teşekkür ederim.
Ürün performansı arko traş kremi ayarında fakat arko kadar hızlı kuruma eğiliminde değil.
Kolay ve hızlı köpürüyor.Kıvam tutturmak kolay.Ben beğendim ayrıca yerli olması bakımından da altenatif olamsı hoşuma gitti.

Ürün performansı arko traş kremi ayarında fakat arko kadar hızlı kuruma eğiliminde değil.
Kolay ve hızlı köpürüyor.Kıvam tutturmak kolay.Ben beğendim ayrıca yerli olması bakımından da altenatif olamsı hoşuma gitti.