09/07/2019, Saat: 19:49
(03/07/2019, Saat: 18:35)esatakgul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar. Yaklaşık 4 aydır geleneksel tıraş bağımlısı oldum.17 yaşında olmama rağmen hemen her gün tıraş oluyorum. Arko Tıraş Sabununun yanında Başak tıraş fırçası ile köpük uyguluyorum. Jilet konusunda henüz deneme aşamasındayım. Fakat makine ile ilgili Rimei kullanıyorum. Ama hemen her gün internette araştırma yapıyorum. Çeşit farklılığı oluşturmak istiyorum fakat maddi açıdan bir öğrenci için zor oluyor. Bu geleneksel tıraş tam anlamıyla bağımlılık.Öncelikle hoşgeldin komşum ben de senin gibi yeniyim 8 aydır geleneksel tıraş usulü ile tıraş oluyorum yaş olarak da yakınız 1 yaş büyüğüm sadece Jilet konusunda henüz deneme asamasindayim demissiniz benim size önerebileceğim ASTRA YEŞİL kesinlikle cok iyi bir jilet ayrıca ustura denemek isterseniz de biraz daha kör jiletlerle başlayabilirsiniz örn rapira,shark,sputnik vb.
Bir tek bende mi oluyor bilmiyorum ama kullandığım malzemeleri özenle saklıyorum. Bakalım bu işin sonu nereye gidecek
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi