Ben daha gençken lise çağlarında kartuşlularla tıraş olmaya başlamıştım. Kendimi bildim bileli hep bu şekilde tıraş oldum geleneksel değil kartuşlular reklam olarak gözüme sokuldu. Hayatı çok daha hızlı yaşadığımız doğru ama ben artık tıraş sırasında kitap okur gibi müzik dinler gibi kendime ayırdığım zaman olarak görüyorum. Bu hızlı hayatta durup bir nefes almamı sağlıyor tıraş olup keyfine vara vara.
Geleneksel tıraş bunlardan bir tanesi yemekler alışveriş merkezleri daha çok fazla hayatı hızlandıran şeyler var. En azından tamamen kendime ait başkalarına bağlı kalmadan nefes alıp anın keyfine varacak zamanı buluyorum artık tıraş sırasında. Hızlıca tıraş olurken zor gelen tıraş olgusu artık sabahları daha erken kalkarak daha uzun sürede sürmesine rağmen daha keyif verici benim için.
Geleneksel tıraş bunlardan bir tanesi yemekler alışveriş merkezleri daha çok fazla hayatı hızlandıran şeyler var. En azından tamamen kendime ait başkalarına bağlı kalmadan nefes alıp anın keyfine varacak zamanı buluyorum artık tıraş sırasında. Hızlıca tıraş olurken zor gelen tıraş olgusu artık sabahları daha erken kalkarak daha uzun sürede sürmesine rağmen daha keyif verici benim için.