25/07/2019, Saat: 10:07
(25/07/2019, Saat: 09:24)ziyanınjileti Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bundan önce Vodafone müşterisiydim. Ama ne yazık ki çekim kuvveti yeterli gelmiyordu. Son 4 senedir Turkcell müşterisiyim, GNÇ maksi paket kulanıyorum. 2GB internet, 1000 dakika ve 100 SMS için ve artı vergiler ile 54 TL ödüyorum. Normalde 60 TL fatura kitlemişlerdi. Müşteri hizmetlerini arayıp ''ne oluyoruz yahu'' diye sorduğum da ''size bilgilendirme mesajı gönderilmiş'' dedi. Ben de ''peki bu yeni faturaya onay vermiş miyim'' dedim, ''hayır'' dediler. Ama bilgilendirmeymiş sadece. Çabuk eski haline döndürün ayak direttim de sorunu çözdüm. Ama aldığım hizmete yine çok fazla para ödüyorum. Türk Telekom ile Turkcell aynı altyapıyı kullanıyorlarsa -ki ev internetinde aynı altyapıyı kullanıyorlar- Turk Telekom'a geçmeyi düşünüyorum. Ne olduysa son 2 senedir Turkcell fiyatlarda aşırı şekilde yükseltme yapmaya başladı.Yeni baktım 10GB+1000DK+1000SMS vergiler dahil aynı parayı ödüyorum Vodafone'da. Fiyat içeriğe göre yüksek gerçekten sizin Burak hocam.
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi...