26/07/2019, Saat: 13:22
Derby'nin bu ürününü rafta görünce derby premium gibi derby extra'nın aynı karakterindeki ürünü farklı bir ambalajla tüketiciye sunulması olarak yorumlamıştım fakat geçen haftadan beri Usta'yı kullanınca bu yargımın haksız olduğuna kanaat getirdim.
Usta, diğer Derby tıraş bıçaklarına göre daha keskin ve daha konforlu geldi.
Keskinliği gillette platinum-7 o'clock gibi akıcı geldi fakat konforu eski derby serilerine göre iyileşmesine rağmen biraz daha çalışılması gerekiyor. Konfor treet-topaz gibi bir seviyede. Yani benim keskinlik notum 10/10, konfor notum ise 10/6. Bu arada konfor ve keskinliği soğuk tıraşta 2 perdeye göre yorumluyorum. 2. perde sonunda 3-4 noktasal kanama olabiliyor bazen de 1 noktasal kanama ile tıraş sona eriyor. Soğuk tıraş tek perdede ise bence her iki konuda da 10/10, kusursuz.
Sonuç olarak ben bu tıraş bıçağını beğendim, jilet stoğum bulunmasa stoklardım.
Usta, diğer Derby tıraş bıçaklarına göre daha keskin ve daha konforlu geldi.
Keskinliği gillette platinum-7 o'clock gibi akıcı geldi fakat konforu eski derby serilerine göre iyileşmesine rağmen biraz daha çalışılması gerekiyor. Konfor treet-topaz gibi bir seviyede. Yani benim keskinlik notum 10/10, konfor notum ise 10/6. Bu arada konfor ve keskinliği soğuk tıraşta 2 perdeye göre yorumluyorum. 2. perde sonunda 3-4 noktasal kanama olabiliyor bazen de 1 noktasal kanama ile tıraş sona eriyor. Soğuk tıraş tek perdede ise bence her iki konuda da 10/10, kusursuz.
Sonuç olarak ben bu tıraş bıçağını beğendim, jilet stoğum bulunmasa stoklardım.
Arkolik
Ekipman: http://tinyurl.com/recklesstr
Sağlık, çevre ve bütçeniz için Bisiklet sürün, sürdürün..

Sağlık, çevre ve bütçeniz için Bisiklet sürün, sürdürün..