14/08/2019, Saat: 19:11
Ben sadece tıraş aleti üzerine yorum yapmıştım. Diğer komşularımın yazdığını görünce atladığımı anladım. Tıraş fırçası olarak sentetikte Yaqi tuxedo 24-26mm önerebilirim. Uçları yumuşak olup omurgası yerinde bir fırça krem, yumuşak sert sabun banamasın demeden rahatça kaldırıyor en azından ben çok memnunum. Porsuk olarakta Yaqi 2band methini çok duydum, henüz domuz fırça kullanma fırsatım olmadı.
Krem/Sabun olarak başlangıçta kullandığım için Nivea p&c, Proraso sandal ağacı, Proraso beyaz yeşil çay önerebilirim. Ancak bütçe konusunda sorun yoksa tek kalemde Saponificio Varesino sabun almanız size önerim olucaktır, tıraş sırası ve sonrasında çok rahat edersiniz. Bu konularla ilgili hepsinin kendi sayfasında detaylı incelemeler mevcut ordanda araştırabilirsiniz.
Krem/Sabun olarak başlangıçta kullandığım için Nivea p&c, Proraso sandal ağacı, Proraso beyaz yeşil çay önerebilirim. Ancak bütçe konusunda sorun yoksa tek kalemde Saponificio Varesino sabun almanız size önerim olucaktır, tıraş sırası ve sonrasında çok rahat edersiniz. Bu konularla ilgili hepsinin kendi sayfasında detaylı incelemeler mevcut ordanda araştırabilirsiniz.