21/08/2019, Saat: 14:44
Yakın zamanda almayı düşündüğüm bir fırçaydı hani herkezin dediği gibi domuz kılı fırçada en iyilerden biri diye ama köpük yutma (perdeler arası köpük ekleme) veya 10-15 dakika suda bekletme işlemleri beni korkutmadı değil tabi. Mutlaka suda bekletilmeli ki performansında artış olsun ancak sabah tıraşı olan biri için sürenin uzaması sorun olabiliyor. Şimdilik yaqi tuxedo fırçayla sabah tıraşlarında gül gibi geçiniyoruz.
Sormak istediğim soru bazı değerli komuşularımızın bahsettiği gibi 3 ay olur 6 ay olur tam anlamıyla break in süreci tamamladıktan sonra perde geçişlerinde köpük performansında gözle görülür bir iyileşme oluyorsa, köpük yutma problemi ortadan kalkıyorsa yani ortak kararsa fırçayı listeme alacağım komşularım.
Beni mazur görün daha önce domuz kılı fırça kullanmadım. Porsuk ve sentetik kullanıyorum ilk domuz fırçam Jaguar etkinlik fırçası olucak.
Sormak istediğim soru bazı değerli komuşularımızın bahsettiği gibi 3 ay olur 6 ay olur tam anlamıyla break in süreci tamamladıktan sonra perde geçişlerinde köpük performansında gözle görülür bir iyileşme oluyorsa, köpük yutma problemi ortadan kalkıyorsa yani ortak kararsa fırçayı listeme alacağım komşularım.
Beni mazur görün daha önce domuz kılı fırça kullanmadım. Porsuk ve sentetik kullanıyorum ilk domuz fırçam Jaguar etkinlik fırçası olucak.