27/08/2019, Saat: 22:25
Bebek bakım ve pişik kremleri içerik olarak hem güvenli aynı zamanda bence çok etkili... tıraştan sonra tahriş yaşadığımda minik oğlumun pişik kremini sürmüştüm gayet iyi gelmişti kalıntı bırakmadı emilimide güzeldi kremin adını hatırlayamıyorum şimdi artık pişik sorunumuz kalmadığından bulundurmuyoruz da ama iyi geldiğini çok net hatırlıyorum... geçtiğimiz günlerde de tıraş sonrası aşırı bir kuruluk vardı yüzümde normalde tıraş sonrası ürün kullanmamaya gayret ederim o yüzden bu duruma hazırlıksız yakalandım ve yine minik oğlumun banyo sonrası vücudunda kullanılan kremi kullandım... Hayret edilecek derecede etkili ve iyi geldi yüzümü yıkasamda nemlendirme etkisi devam etti...
Krem bu
Fiyatıda gayet uygun 15-20lira gibi... tıraş sonrası losyonla elde karıştırılıp yüze uygulanabilir...
bebek bakım ürünleri tıraş sonrası ürünlerden daha güzel ve etkili geliyor bana.
Krem bu
Fiyatıda gayet uygun 15-20lira gibi... tıraş sonrası losyonla elde karıştırılıp yüze uygulanabilir...
bebek bakım ürünleri tıraş sonrası ürünlerden daha güzel ve etkili geliyor bana.