12/09/2019, Saat: 11:23
(12/09/2019, Saat: 11:17)atoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar,
Gene ay, yaklaşık 7-8 ay önce yaptırdığım bir dolgum da problem yaşıyordum.
Tatil öncesi çok ta canımı sıkmıştı (dişçiden feci korkan biri olarak). Dişte görünen hiç bir çürük yoktu ..
Biraz araştırdım ve hasasiyet olabilir diye düşündüm. Bunun üzerine biraz daha araştırma yaparak aslında çok yanlış diş fırçası kullandığımı ve dişlerimi de çok hırpaladığımı anladım.
Bir arkadaşımın tavsiyesi ile Sensodyn in hassas dişlere uygun, yumuşak (ekstra yumuşağıda var), gayet düze ve gösterişsiz diş fırçasını aldım.
Dişlerime sürdüğüm an, sanki iyi bir porsuk traş fırçası ile tanışma anını hatırladım. gerçekten sayıca çok, yumuşak ve ince kıllar dişleri temizliyormuş.
Bununla birlikte Listerine firmasının Hassas Dişler için olan çalkalama suyu ile, SLS siz Sensodyn macunlarını (mesela klasik olanlar, Pronamel veya Tam koruma gibi) kombine edince o hassaslıktan eser kalmadı...
Macun olarak zaten hep Sensodyn kullandım ama özellikle fırçanın ve iyi bir ağız çalkalama suyunun önemini paylaşmak istedim.
Sert fırçaları, sert şekilde kullanarak dişlerinize zarar vermeyin
Anlatımınıza sağlık komşum, Sensodyn markasının hassas diş fırçasını bende kullanıyorum çokta memnunum. Diş macunun fiyatı biraz pahalı olsada bir kere kullanmıştım ve oldukça beğenmiştim.
Keyifli tıraşlar dilerim.