15/08/2012, Saat: 01:54
(15/08/2012, Saat: 01:43)linguist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yok yok kahve fincani degil kupasi. 6*6cm gibi boyutlari. normal kupadan 2-3 cm kisa sadece. knot 26mm loft 57mm. 24e 54 firca ile 26 ya 57 firca arasinda cok fark olur mu?
Kahve kupasi sanirim nescafenin kirmizi esantiyon diye dagittigi o kupalardan bahsediyorsunuz yoksa bilemiyorum neye benziyor hocam onu da yarin kurumus haliyle denerim suan pek cekmez suyu. Ayrica 24-26 arasindaki farkta 1 mm kalinliginda bir tekerlek gibi olacak ici bos daire ama kenarlari 1mm kenarliginda bilmiyorum anlatabildim mi burada da 1mmkareye dusen kil sayisi fs knotlarda ne kadarsa ortaya cikabilir ama bence yine 50 kila yakin kil cikabilir diye dusunuyorum bilemiyorum tabi atiyorum daha fazla da olabilir ama fark var yone hocam ihtilaf hocam 24mm fs fircasini getirmis gormustum karsilastirmistim ama cok anlayamamistim ilk bakista suan kendisinde ikisi de varken dogru bilgiyi o verecektir bende merak ediyorum tabi. Ote yandan gerxkten bu fircalarda kac kil var acaba yuzumuze nufus eden