29/09/2019, Saat: 21:50
(29/09/2019, Saat: 19:33)JohnLocke Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yapilan ise büyük saygı duymakla beraber kargo işinin gecikmesi bana anlamsız geldi. Bunu üretim aşaması için soylemiyorum. O firmayla alakali.
Emin olunuz ki bizim de isteğimiz kargoların bir an önce yola çıkması. Ancak madem sordunuz açıklayayım. Firma üretimi bitirdikten sonra fırçalar bana gönderecekti bende hemen silinen numaraları yaptırıp kutulayıp gönderimi sağlayacaktım. Ancak firma kimseye sormadan kargoları osaka komşumuzun evine gönderdi. Kendiside yanılmıyorsam il dışındaydı ve kargoyu ailesi teslim aldı. İki üç gün sonra da evine geri döndüğünde ki o gün Ankara buluşmasının tarihiydi. Koliyi aldı ve içinden Ankara ekibinin fırçalarını alarak kalanları bana gönderdi. Bana da kargolar cuma günü ulaştı. Dilerseniz özel mesaj sisteminden bana yazınız size kargo takip numarasını atayım kontrol ediniz. Cuma akşam gelen fırçalara da herhangi bir işlem yapamadım. Bugün günlerden pazar. Daha önceki güncelleme mesajımda da belirttiğim üzere herhangi bir aksaklık çıkmaz ise pazartesi hem numaralandırma hem de kutulama ve adres tasnifi işlemlerini bitirip salı günü yola çıkartacağım.
"Öç gecikir ancak asla yaşlanmaz." 4.Murad