14/10/2019, Saat: 05:45
(13/10/2019, Saat: 00:47)sfenks Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Elektronik sigara kullanıp kendi likitini evde yapanlar kullandıkları aromaları tıraş sabununu köpürterken 3-5 damlayla deneyebilir. İlginç şeyler çıkıyor ortaya. French Pipe aromasıyla tıraş köpüğünden buram buram pipo tütünü, tütsülenmiş ahşap, baharat ve kanyak benzeri efektler oluştu. Ayrıca vanilyalı tütün, turunçgil ve mentol denedim ayrı ayrı, hepsi başarılıydı.
Zaten ağırlıklı olarak aromasız likit tükettiğim için epey bir aroma birikmiş elimde. Elimdeki aromalardan tıraşa uyumlu olacağını düşündüklerimden hindistan cevizi, pamuk şeker, tatlı nane ve çimen kokusuna benzer tütün aromalarını tek tek deneyeceğim sırayla. Baskın kokulu sabunlarda değil de hafif kokulu sabun ve kremlerde daha başarılı olacaktır. Bu yüzden kokusu belirgin olmayan Arko Sensitive kremin taban olarak kullanıma uygun olacağını düşünüyorum. Benim deney sabunum Lea stick sabundu. Bir Arko Sensitive krem alıp her tıraşı farklı tatlarda deneyeceğim bir süre
propil gliserol bazılı aromaları 3 5 damla oranında tek bir tıraş için kullanmak ciltte alerjiye yol açacaktır uyarayım , 6 senedir elektronik sigara tüketiyorum ve varillerce likit yapmışımdır kendime , tavsiye etmiyorum belki uzun süreli kullanım için normal bir gliserin ile 4 5 damla aroma 1 stick arko için yeterli olacaktır. Pamuk şeker aroması dediğimiz şey ise başlı başına bir efektördür ve mutlaka cildi kızartacaktır hocam aman dikkat.