29/10/2019, Saat: 02:50
(29/10/2019, Saat: 02:08)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ozguratalayBenzer bir durum benim de dikkatimi çekmişti TOBS'u görünce. Eton College'in kokusuna ayrıca bayıldığım ve TOBS'un stoklarını da sıklıkla takip ettiğim için fotide görünce şaşırdım nasıl gözden kaçırdım ve fark etmedim stokta olduğunu diye. Ya ben görmedim gerçekten ya da stok bitik gözükmesin rağmen dükkanın ücra köşelerine saklanmış bir kutu.
Kardesim selamlar, ben İzmirde yasıyorum İmpaya gitmedim ama tedarikcilerimiz mal aldıgımız yerler olmasının yanında sahipleri ile dost/kardes muhabbetimiz vardır. Kırmızı sabunu yaklasık 10gun once bana 1 adet ayırırmısın siparis gececicem bu aralar demistim, sagolsun kırmamıs ayırmıs Mustafa bey son kalanlardan. Onun harici mavi astrayı son dakika paketi gondermeden sordum telden varmı stokta diye, varmıs attı icine 1 kartela. Sitede de mavi astra gozukuyor su anda baktıgımda.
Ama size ek bilgi olsun, Mustafa bey in siteye koymadıgı urunlerde de oluyor dukkanda, o yuzden istanbuldaysanız imkan oldugunda bir ugramanızı oneririm, onun haric telden sorarsınız aklınıza takılanları.
Saygılar.
İnci gibi dizilmiş yavrucaklar bu arada gülle güle kullanın.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse benim sözlerimi seçin"