(31/10/2019, Saat: 13:46)ozguratalay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Elimde soc 2 band porsuk, yine semogue domuz kılı bir fırçam daha var. 11.11 indiriminden, yaqi den 1 fırça almayı düşünüyorum. Aslında niyetim sentetik bir fırça almaktı. Ancak sentetik ile, porsuk fırça fiyatları neredeyse aynı olunca kafam karıştı. Listemde 3 adet fırça var. Tavsiyelerinizi bekliyorum;
1-Yaqi 24mm Aqua Highmountain Silvertip Porsuk Saç Tıraş Fırçası
2-Yaqi 24MM Sagrada Familia sentetik
3-Yaqi 26mm Moka Express Iki Bant Porsuk
Komşum ben ikinci ve üçüncü sıradakilere sahibim. Bir kere ikinci sıradakini kafadan alın. Fiyatı epey hesaplı olacak gözüküyor aliexpress'te. Üçüncü sıradakini ise yeni aldım, bir kere kullandım. Forumdaki daha tecrübeli arkadaşlar daha net bilgi verir, ben de şu yorumu yapayım ki fırçanın verimli köpük üretebilmesi için krem veya sabunu normale göre daha fazla kullanmanız gerekiyor. Yeterli krem/sabun/su beslemesini yaparsanız da çok iyi köpük çıkartıyor. Yüzdeki masaj etkisi de güzel. Diğerini kullanmadığım için bilmiyorum ama vakti zamanında Noyan beye sorduğumda şu kısa ve öz yorumu yapmıştı:
Eğer 24mm’lik Sagrada’yı daha çok seviyorsanız ve daha yumuşak dokunuşlu bir fırça arıyorsanız 24mm’lik olanı; eğer büyük düğümlü Jaguar fırçanızı daha çok seviyorsanız 26mm’lik Moka Ekspres’i tercih edebilirsiniz.
So far so good..