09/11/2019, Saat: 02:34
Koku olarak en azından şimdilik 1 numaram benim. Hem krem hem de stick olarak var elimde. Arko'dan sonra kullandığım ilk üründür hatta TOBS sandal geleneksel tıraşta. Yalnız köpük kıvamını çok zor tutturuyorum özellikle de yeni yeni kullanmaya başladığım porsuk fırçada. Suyla ilişkisini hala tam olarak anlayabilmiş değilim. Ayarını tutturmak çok zor oluyor benim için.
Bugün ilk kez derby premium kullandım bu sabunla tıraş olurken. Premium ilginçtir benim cildime en iyi uyan jilet oldu Polsilver'dan sonra ve jilet zorlamayınca tıraştan sonra losyon, after shave vs kullanma ihtiyacı duymadım açıkçası, cildim pamuk gibi oldu; sabunun buram buram kokmaya devam etmesi de cabası böylece. Kayganlığı biraz problem ama köpük kıvamından kaynaklanmış olabilir; o konuda Haslinger hala favorim.
Daha önce pek anlaşamadığım jiletlerle kullandığım için biraz hakkını yemişim sanırım tıraş sonrası konforu, özellikle de nemlendirme konusunda.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün ilk kez derby premium kullandım bu sabunla tıraş olurken. Premium ilginçtir benim cildime en iyi uyan jilet oldu Polsilver'dan sonra ve jilet zorlamayınca tıraştan sonra losyon, after shave vs kullanma ihtiyacı duymadım açıkçası, cildim pamuk gibi oldu; sabunun buram buram kokmaya devam etmesi de cabası böylece. Kayganlığı biraz problem ama köpük kıvamından kaynaklanmış olabilir; o konuda Haslinger hala favorim.
Daha önce pek anlaşamadığım jiletlerle kullandığım için biraz hakkını yemişim sanırım tıraş sonrası konforu, özellikle de nemlendirme konusunda.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse benim sözlerimi seçin"