12/11/2019, Saat: 22:25
(01/11/2011, Saat: 18:49)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Crystal benim yıllardır günlük favorimdir. Perma kadar keskin değil bence, ama çok daha pürüzsüz ve konforludur. Yabancı bir jilet olmasına rağmen nispeten ucuz olması da cabası, blogda jiletlerle ilgili yazı yazdım. Bir ara göz atıp şukumu verin.
diye yazmis forumun bilirkisilerinden ilk uyelerinden kurucularindanmidir bilmiyorum.ama razorus'un video incelemelerini de yapan ozgun hocam.
simdi anlamadigim nokta da aslinda bu konuda benden kat kat tecrubeli biri bu jileti bukadar overken son zamanlarda yerden yere vurulmasi ki ricamdir ozgun hocam gecenlerde bi deneme yapmistiniz yeni eski crystal jilet kiyaslamasi biraz daha detayli bi inceleme yapsaniz ben elimdeki eski stok (ki amazon uzeri temin edilen) crystallerde son pakete kadar hep fazla konforlu keyifli sorunsuz tiraslar yasarken yazilanlar bu kadar da olmaz diye dusundurdu.
makine midir bilemedim rex ambassadora elim alismadigindan midir bilemedim yarin aksam ej89 ile yeni bir kutu acip tekrar deniycem...