14/11/2019, Saat: 12:31
No3 için İnternette yorumlar çok kafamı karıştırdı kokusunun farklı olduğunu iddia edenler var. Bu kadar ucuz bir ürünün bir de çakması mı var anlayamadım :/
İlginize çok teşekkürler, ünü ve sonrasında 13 sene Ankara’da kalmama rağmen artık döndüm Antalya’dayım. İyi eğlenceler dilerim buluşmada
(14/11/2019, Saat: 07:58)ekindgn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben Bim'deki indirimden No2 ve no3 almistim, fiyati cok uyguna geldigi icin. Kullanmazsam elden cikartirim demistim. İkisini de cok severek kullaniyorum, ozellikle de no3 (turuncu) tutun kolonyasi berber kolonyasi benzeri karisimi, hastasiyim. No2 (mavi) ise surdukten sonra cok hos kokuyor, pek cok kisi "bu ne guzel koku" dedi.
Yukaridaki yorumlarda belirtildigi gibi kaliciligi pek yok, ama yakmiyor surati, hatta biraz nrmlendiriyor gibi bir his birakiyor ama asla yagli bir sekilde kalmiyor.
Bim'e ara ara indirime geliyor, oradan takip edilebilir. Ben bu iki numarayi kullandigim icin memnunum.
Ankara'ysaniz haftaya bulusmaya gelirseniz numune getireyim @forevermore07
İlginize çok teşekkürler, ünü ve sonrasında 13 sene Ankara’da kalmama rağmen artık döndüm Antalya’dayım. İyi eğlenceler dilerim buluşmada
———————————————
Aptallık En Büyük Günahtır !..
Aptallık En Büyük Günahtır !..