24/11/2019, Saat: 05:42
(23/11/2019, Saat: 21:35)tarkaner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tirebolu 42
Organik Rize Hemşin
Eynesil Özel çayı
Sırası ile ilk 3 çay favorim.
15 dk demlendikten sonra süzüp çay yapraklarını atıyorum. Demliği çalkalayıp, biraz sıcak su ile ısıtıp, süzdüğüm çayı tekrar demliğe döküyorum. Böylece çay 1 saat de kalsa acımıyor, toksin oluşmuyor. Sağlıkla ve keyifle içiniz. Yaprak çok durursa, hem çay acı oluyor, hem de toksin üretiyor.
Bir de et yemeklerinden sonra en az 1 saat çay içmiyorum. Kahve ile çay isteğini bastırıyorum. Çaydaki EIN, etteki demirin emilimini azaltıyor. Kahvedeki kafein daha az zararlı. 1 saatten sonra hala çay istiyorsam demliyorum.
Bu arada kılıbıklığımız ortaya çıktı.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aşırı mantıklı, neden şimdiye kadar düşünmedim?
Teşekkür ederim.