26/08/2012, Saat: 21:52
Bende yaprak jileti kucukken televizyonda gordugum arabesk dinleyip kendini jiletleyen insanlar nedeniyle haberler sayesinde tanidim. Ama market rafinda olan bir urun olmadigi icin nerede nasil satildigini bilmiyordum. Hatta insanlar kendini jiletledigi icin korkuyordumda bu urunden ama gel gorki hasir nesiriz simdi
(26/08/2012, Saat: 21:05)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hocam bir de şu var. artık satılmıyor her yerde yaprak jilet ve makineler. geçenlerde bir genç arkadaşa ki 18 yaşında filandı, makineleri filan gösterdim. yaprak jileti görünce "aa o ne ?" dedi... yani bizim gibi meraklıları olmadıkça kolay kolay de tıraş seçeneği de yok yeni neslin. hadi biz öğrendik , yakaladık bir yerinden.
oğlum olursa bir DEci veya bir çelik usturacı olması için elimden gelen telkini ve bilgilendirmeyi yapacağım. kendisi isterse kartuşçu olsun.
Saygılarımla
(26/08/2012, Saat: 20:34)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Reklamla, özendirmeyle, modayla bir yere kadar.
Kartuşların 20 yıldan uzun bir süredir yaygın kullanımını sadece yukarıdakilerle açıklayamazsınız.
Aşağıdaki söz belki bir şeyler ifade eder.
"Herkesi bazen kandırabilirsin,bazılarını her zaman kandırabilirsin ama herkesi her zaman kandıramazsın."
Churchill