11/12/2019, Saat: 10:41
kendi deneyimlerimden yola çıkarak tıraşı fırça-sabun/krem ve sakalları kesme diye ikiye ayırırsak kartuşları alet kısmı ikinci kısımda yer alır, yani siz normal fırça ve krem ile (krem bana sabundan daha hızlı sonuç veriyor gibi, işim acil olduğunda krem kullanırım) hazırlık yapıp kartuş alet ile tıraş olacaksınız. Eğer sinek kaydı olayım derdi yok ise zaten yuma ve rimei gibi bir alet ile tek perde iş görür bir tıraş elde edersin. işim bir tık daha hızlı olsun dersen kelebek bir alet ile bir tık daha hızlı olursun.
Ama hızlı olmandan yüzüme köpük ve fırça kullanmadan yada gelişigüzel kullanarak tıraş olursan, hem tahriş hem cilt sorunları ile karşılaşman muhtemel, birde kış aylarındayız, soğuk su ile boğaz kısımlarında tahriş yaşayabilirsin.
benim elimde hala mac 3 turbo var iki tane de bıçak, geleneksel tıraş olayına merak saldığımdan beri pek elim gitmedi. Şimdi yeni çıkan modeller pahalı gibi geldi
illa ki de kartuş olsun dersen kullan at ürünler permatik, bic metal iş görür.
Ama hızlı olmandan yüzüme köpük ve fırça kullanmadan yada gelişigüzel kullanarak tıraş olursan, hem tahriş hem cilt sorunları ile karşılaşman muhtemel, birde kış aylarındayız, soğuk su ile boğaz kısımlarında tahriş yaşayabilirsin.
benim elimde hala mac 3 turbo var iki tane de bıçak, geleneksel tıraş olayına merak saldığımdan beri pek elim gitmedi. Şimdi yeni çıkan modeller pahalı gibi geldi
illa ki de kartuş olsun dersen kullan at ürünler permatik, bic metal iş görür.