17/12/2019, Saat: 12:15
(17/12/2019, Saat: 11:42)manuple Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle bu zaman ve yoğun emek gerektiren çalışmalarınız için sizi tebrik ediyorum.Önerileriniz için teşekkür ederim komşum. Sabunumla tanıştığınız da konuşursak daha iyi olur. Daha küçük ambalaj beni çok fazla yavaşlatır. Piyasada 50 gramlık ambalajda çok nadirdir. Yinede fazlaysa yakın bir komşunuzla paylaşabilirsiniz. İlginize ve desteğinize teşekkür ederim.
Sabunu 50 gram olarak belirlemişsiniz.
Ancak, forumda ve yakın arkadaşlarımda gördüğüm kadarıyla genellikle hiç kimse aldığı sabunları kolay kolay bitiremiyor.
O yüzden de Gramajını 20-25 yapsanız hem talep daha fazla olur, hem de isteyen 1 değil 2 kutu alabilir.
Ayrıca, sabunda koku çok önemli, özellikle kalıcı koku üzerinde yoğunlaşarak daha da popüler hale getirebilirsiniz.
Forum içerisinde deneyimli ve bilgili arkadaşlarımız var, sanırım ambalaj ve etiket konusunda daha da etkili sonuçlar ortaya konulabilir.
Şimdilik bile her şey çok iyi ve güzel görünüyor.
Kolay gelsin.
(17/12/2019, Saat: 12:03)Ali Desidero Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Osman bey mobilden aldım 1 adet. Başarılarınızın ve çeşitlerinizin devamını dilerim kolay gelsin.
Değerli Komşularım alım işleminde masaüstünde sorun yaşayanlar mobilden alın.
Keyifli tıraşlar dostum teşekkür ederim.