23/12/2019, Saat: 11:21
Merhaba,
Kanalda 110 tane video çekmişim, bu kadar videonun geleneksel tıraşa yeni başlayanlara yeterli bir kılavuz olacağını düşünüyorum, ayrıca artık en beğendiğim ürünleri kullanıp değiştirmek istemiyorum. Ayrı ürünler ile video çekimi de kendimi tekrar etmem anlamına geliyor bu nedenle yeni video gelmiyor, bu kanal faydalı olabildiyse amacına ulaşmıştır zaten
Sağlıcakla,
Kanalda 110 tane video çekmişim, bu kadar videonun geleneksel tıraşa yeni başlayanlara yeterli bir kılavuz olacağını düşünüyorum, ayrıca artık en beğendiğim ürünleri kullanıp değiştirmek istemiyorum. Ayrı ürünler ile video çekimi de kendimi tekrar etmem anlamına geliyor bu nedenle yeni video gelmiyor, bu kanal faydalı olabildiyse amacına ulaşmıştır zaten
Sağlıcakla,
(22/12/2019, Saat: 18:24)jegal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @DelikanliTiras Selman abi nasılsın her pazartesi sabahları sabırsızlıkla beklerdik geltir forumu olarak youtuberliği tamamen mi bıraktın abi senin videolarınla çoğu tekniği görerek öğrendik abi anlatımın sunumun görünüşün videolarında izlenme reytingini her geçen gün arttırıyordu
İh-tirastan sual olunmaz.