24/12/2019, Saat: 12:48
Olaya yeni başlayınca hepsi zevkli oluyor zaten. Daha önceki konularda 4000 - 5000 jileti ve alınan fırçalarla makineleri okuyunca bir de burada insanların sadeleşmeye duydukları özlemi görünce bir arada kalmışlık oluyor. Bende bu işe yeni başlamışken olayı çok büyütmemeye karar verdim. (@ziyak'nın dediği gibi banyodaki rafın dışına taşmama olayı )
Elimde şu an:
3 makine (WS Classic, Mühle R89 ve kayınpederimin verdiği Gillette Slim Twist lacivert saplı P2),
29 jilet (4 ad. Wilkinson, 4 ad. kayınpederin verdiği eski Perma Sharp, 10 ad. Derby Usta, 10 ad. Rapira o pembeli olan, 1 ad. Mühle),
1 fırça (Banat Premium marketten bulabildiğim)
1 sabun (malum Arko)
2 losyon (Nivea)
1 paslanmaz çelikten kapaklı sabunluk bulunuyor.
Bunları yaklaşık 1.5 ay civarı bir zamanda aldıktan sonra eşimin tepkisi yine mi jilet şeklinde oldu. Demirbaş kısmında bir adet fırça birde R41 başlık almayı düşünüyorum. Geri kalan sarf malzemeleri kısmını ise çok biriktirmeden bittikçe almaya karar verdim. Böylece rafın dışına taşmam.
Aslına bakarasanız bu yazdıklarım burada kalsın, gelecekte buraya dönüp baktığımda durum ne olacak? Gerçekten dediklerimin içinde kalabilmiş miyim yoksa abartmış mıyım? Göreceğiz.
Elimde şu an:
3 makine (WS Classic, Mühle R89 ve kayınpederimin verdiği Gillette Slim Twist lacivert saplı P2),
29 jilet (4 ad. Wilkinson, 4 ad. kayınpederin verdiği eski Perma Sharp, 10 ad. Derby Usta, 10 ad. Rapira o pembeli olan, 1 ad. Mühle),
1 fırça (Banat Premium marketten bulabildiğim)
1 sabun (malum Arko)
2 losyon (Nivea)
1 paslanmaz çelikten kapaklı sabunluk bulunuyor.
Bunları yaklaşık 1.5 ay civarı bir zamanda aldıktan sonra eşimin tepkisi yine mi jilet şeklinde oldu. Demirbaş kısmında bir adet fırça birde R41 başlık almayı düşünüyorum. Geri kalan sarf malzemeleri kısmını ise çok biriktirmeden bittikçe almaya karar verdim. Böylece rafın dışına taşmam.
Aslına bakarasanız bu yazdıklarım burada kalsın, gelecekte buraya dönüp baktığımda durum ne olacak? Gerçekten dediklerimin içinde kalabilmiş miyim yoksa abartmış mıyım? Göreceğiz.
Ne mutlu Türk'üm diyene.