27/12/2019, Saat: 22:27
(27/12/2019, Saat: 22:16)turkoglum13 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: “MÜKEMMELE RAMAK KALA”Dostum merakla beklediğim ilk yorum sizden geldi. Detaylı incelemeniz için çok mutlu oldum. Yorumlarınızı not ettim. Dikkate alacağım dan hiç şüpheniz olmasın. Teşekkür ederim. Keyifli tıraşlar dilerim.
VİP tiras sabunumuzla ilk tirasimi gelir gelmez oldum. Sabunu gercekten cok basarili buldum. Suyu seven bir sabun. Suyu verdikce cosuyor. Kopuk olusturmak (kabarcik birakmamak) icin birazcik ugrasiyorsun, tipki Amerikan artisanlardaki gibi... Ama yuzune uygulamaya basladigin anda tam bi tereyagi misali, İtalyan sabunlari gibi...Yastiklamasi ve korumasini cok begendim. Ancak kayganligi kotu olmamakla beraber artirilmali ustad. Ben kuru ciltli birisi oldugum icin tiras sonrasi balsam ihtiyaci hissettim. Normal ve/veya yagli ciltliler icin daha ideal olabilir. Koku olarak ise Cella sabuna gore daha hafif geldi ilk kokladigimda, bu benim icin sevindiriciydi. Dahada sevindirici olan kismi tiras sirasinda koku profili hafifledi. Benim ilk izlenimim cok cok cok basarili. Basligi zaten yukariya koydum
Tebrik ederim, dahada gelistirerek Turunçgil kokulusunu bekliyor olacagim
Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi