19/01/2020, Saat: 04:54
(07/01/2020, Saat: 14:34)mustbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: komşum bence tasadüfler silsilesi olmuş biraz
bizim şirketler piyasayı yabancılardan daha iyi bilirler karlılık olarak eldeki ürünle rekabete girmeye değmeyeceğini düşünüp ürünü geliştirmek yerine üretimi sonlandırmış olabilirler. dalan için ben bir marketteki bütün dalanları aldım benden de alan baya bir komşumuz oldu hiç biri geri dönüp ya ben bundan vazgeçemiyorum kullandığım en iyi krem bu lüften hepsini alalım demedi biz 2020 ocağında bulmadığımız için dalan özlenen arzulanan bir ürün ama 2000lerde de fırtına estirmiyordu. gerçekçi olmak lazım günümüzde müşteriyi memnun edemezsen yok olursun.
yanyana aynı fiyata bile koysak forumda arko seçen bir elin parmağını geçmez.
askerde bize derby köpük verdiler kullanmıyordum, benim nivea jel el değiştirdi (askerde hırsızlık olmaz) bir defa mecbur kaldım derby kullanmaya Allah sizi inandırsın el bile yıkanmaz o kadar kötü bir şeydi.
(15/01/2020, Saat: 23:43)forevermore07 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aaa komşum ben aldım ya iki sefer halen çok severek kullanıyorum.
@Mustbe komşumuz zamanında aldığım sabunların yanında 1.5 paket dalan göndermişti , kapalı kutu olan ürünü açma gereksinimi bile duymadım . Evet çok güzel kayganlıgı var ama kokusu beni çok rahatsız etti