30/08/2012, Saat: 01:03
İlk tıraşımda neredeyse dokundurmayacağım bile çekincemden Önümde uzun bir sabır yolu olduğunun farkındayım.
Bir sorum daha var: Silvertip FS'ler çok iyi olmakla beraber araştırmalarım sonucunda bu fırçaların yapıldığı porsuklara ne kadar iyi davranıldığı konusunda çekincelerim oluştu. Net bir bilgiye ulaşamadım ama Çin'de onlara iyi davranıldığından emin değilim. O nedenle Mühle'nin imitasyon ama Silvertip ayarındaki fibre fırçasından almayı düşünüyorum. Aynı sonucu verdiğini okudum ama Backbone'u zayıfmış. Backbone nedir arkadaşlar, tutamaç yeri mi?
Bir sorum daha var: Silvertip FS'ler çok iyi olmakla beraber araştırmalarım sonucunda bu fırçaların yapıldığı porsuklara ne kadar iyi davranıldığı konusunda çekincelerim oluştu. Net bir bilgiye ulaşamadım ama Çin'de onlara iyi davranıldığından emin değilim. O nedenle Mühle'nin imitasyon ama Silvertip ayarındaki fibre fırçasından almayı düşünüyorum. Aynı sonucu verdiğini okudum ama Backbone'u zayıfmış. Backbone nedir arkadaşlar, tutamaç yeri mi?
(30/08/2012, Saat: 00:52)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bastırmadıktan sonra makam aracı kullanır gibi sakin bir sürüş ile güzel zevkli bir tıraş yaşarsınız
(30/08/2012, Saat: 00:47)jolozgur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim, ben de Astra düşünüyordum açıkçası. Makinelerin görünüşüne çok takıntılı olduğum için başka markaların hatlarında EJ estetiğini bulamadım. O yüzden makinem Mild olacak, dolayısıyla da dediğiniz gibi keskinlerden gideyim, çok da facia yaşatmayacağımı düşünüyorum cildime.
emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hoşgeldiniz. Aynı makineyi kullanıyorum çok memnunum ve yeşil astra gibi keskin bir jilet ile güzel uyum yakaladılar. Zaten bu tip bilgiler forumda da var. Yeşil astra keskindir dilerseniz rapira-derby gibi daha az keskin bir jilet ile de deneyebilirsiniz ancak ej'den daha agresif aletlerle daha iyi olur. Mild alet-keskin jilet, agresif alet-keskin olmayan jilet ile ben güzel tıraşlar oluyorum. Forumu okumaya devam