(30/08/2012, Saat: 13:43)zorba58 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(30/08/2012, Saat: 00:02)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hocam FS'nin sapıyla bile bu fırçadan bir kaç tane alınır yapmayın lütfen FS domuz bile üretse yerliden iyi olur. Domuz istiyorsanız omega yada semogue derim gözüm kapalı hangi modeli boyutu vs olursa olsun
Daha önce hiç yerli malı jaguar ya da başak fırça kullandınız mı emiriko? FS domuz bile üretse yerliden iyi olmaz efendim. Büyük boy bir jaguar ya da başak fırça alıp kullanın bir an önce.
Hocan kullandim fonex adiyla uretilen idi ama ayni fircalardandir diye dusunuyorum. O kadar uzun killari vardi ki cene kemigime yaslasam yayilan killarin biri yanagimdaki en ust sakala digeri boynundaki en dip sakala gidiyor ince is yapmama olanak tanimiyordu. Ama omeganin en ucuz en ufak fircasi bile kil olarak daha cok memnun etti tirasi da cabasi. Bilemiyorum bu bnim gorusum daha kisa boylu bir turk mali domuz fircanin etkisi bende ne olur bilemiyorum ama banata da gecer not vermistim acikcasi yinede lider jaguar vs onlari denemedim kucuklerde. Mesela omega 10098 sanirim en buyuk omega fircalardan ancak benim turk mali buyuk boy domuzundan fersah fersah ustun buluyorum bence denemediyseniz yurt disi domuzlara sans verin denediysenizde belki sizin turk domuz baya iyi cikmistir bilemiyorum benim fircalar arasinda en kotusuydu
Fırça da buydu