05/02/2020, Saat: 14:54
(05/02/2020, Saat: 14:37)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sele çeşitlerine yönelik . Misal Brokks seleler var jel seleler var sünger seleler var . Ayrıca bunların Boya , kiloya göre çeşitleri modelleri mevcut . Komşum konunun zenginleşmesi açısından bilği ve deneyimiz ile güzelleşmesi için detay yazmanızı bu sebeple istedim . Tekrardan teşekkürler paylaşımız için .Ne demek komşum, bilgi alışverişi oldukça hepimiz yeni bir şeyler öğrenebiliriz. Sele konusu özelinde konuşursak; seleden beklenti nedir diye bir soru sormamız gerek bence. Eğer sahil kenarında keyifli bir gezi amaçlanıyorsa, Brooks marka yaylı sistem konforlu bir model tercih edilebilir. Topeak markanın da gayet konforlu seleleri mevcut. Ama amaç dinamik sürüşler, fitness amaçlı ise konforlu seleler uygun olmaz. Çünkü geniş yapıları nedeniyle sizi engelleyeceklerdir. Bunun için de Selle italia gibi aerodinamiğe yönelik seleler mevcut. Ben şahsen sünger kalitesi yüksek bir tayt ile spor seleleri tercih ederim. Zira hareket kabiliyeti açısından bana daha uygun geliyor. sonuçta bu da tercih meselesi. Mild alet mi agresif alet mi gibi bir şey