31/08/2012, Saat: 00:57
(30/08/2012, Saat: 18:23)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocan kullandim fonex adiyla uretilen idi ama ayni fircalardandir diye dusunuyorum. O kadar uzun killari vardi ki cene kemigime yaslasam yayilan killarin biri yanagimdaki en ust sakala digeri boynundaki en dip sakala gidiyor ince is yapmama olanak tanimiyordu. Ama omeganin en ucuz en ufak fircasi bile kil olarak daha cok memnun etti tirasi da cabasi. Bilemiyorum bu bnim gorusum daha kisa boylu bir turk mali domuz fircanin etkisi bende ne olur bilemiyorum ama banata da gecer not vermistim acikcasi yinede lider jaguar vs onlari denemedim kucuklerde. Mesela omega 10098 sanirim en buyuk omega fircalardan ancak benim turk mali buyuk boy domuzundan fersah fersah ustun buluyorum bence denemediyseniz yurt disi domuzlara sans verin denediysenizde belki sizin turk domuz baya iyi cikmistir bilemiyorum benim fircalar arasinda en kotusuydu
Tabi ki emiriko kullanıp beğenmediyseniz bir şey diyemem, tıraşta zevkler tercihler gayet değişken oluyor bilirsin Ben çok keyif alıyorum mesela
Hiç bir şey ummuyorum,
hiç bir şeyden korkmuyorum,
özgürüm..
Zorba
hiç bir şeyden korkmuyorum,
özgürüm..
Zorba