07/02/2020, Saat: 16:33
(07/02/2020, Saat: 15:36)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu tıraş işi ne kadar entresan degilmi. Hani bir entresan hizmet veya bir urun degil belli kesimleri ilgilendiren. Dunyayı gec, bizim ulkede 80milyonun 45milyonu erkek olsa, bunların neredeyse hepsi bu tıras isini ama 1 gun ama hergun yapacak, ve konu hakkında ilgilenen okuyan veya bilen ne kadar az degilmi. Buna berberlerimiz de dahil, kusura bakmasınlar ama, alibıyıklı ile el alıskanlıkları, ustadan gelme egitim olması dısında arko harici bidonla ucuza aldıkları toptan malzemeler veya 40yılda bir watson gratisten bedavaya yakın buldukları tek tuk AS, balm vs. haric tıras konusunda bilgileri veya oyle bir istekleride yok.
Ben berber arkadasıma berberlerin tarihini anlatan 200 liraya satılan bir kitabın pdf seklini gonderdim. Tek sayfasını okuduysa yagmurda cıplak dolasacam.
Komsumun paylastıgı yazıda bir entresan noktada yazı tıras sonrası urunle baslayıp tıras sonrası urunle bitiyor, entresan bir kompozisyon.
dediğin gibi çelişkili bir yazı üstad.
ekşide gördüğüm bir yorum gayet mantıklı geldi eklemek istedim.
"reklamı traş makinesi verdiği için inadına jileti tercih edeceğim karşılaştırmadır." forumdayım yazmış bizden biri olabilir
https://eksisozluk.com/jiletle-tiras-vs-...859773?p=1
(07/02/2020, Saat: 16:04)onur7 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Traş ne ola ki?
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tıraş olan da traş olan da var komşum