12/02/2020, Saat: 18:25
arkadaşlar yukarıdaki fotoğraflar boya ve cila uygulaması öncesidir. fırçaladım, köpüklü bez ve diş fırçası ile deriyi fazla ıslatmadan fırçaladım 1 2 gün ellemedim iyice kurudu.ayakkabıyı 2 3 ay giymeme rağmen sağolsun bozuk kaldırımlardan dolayı ayakkabının burun kısmında aşınmalar ve sol ayakkabıda çizik oluşmuştu. aldığım koyu kahve rötuş boyası ile aşınan yerlere biraz takviye yapsam mı diye düşündüm ama öncelikle sadece boya ve cila ile nasıl bir kondüsyona kavuşacak onu görmek istedim. Aşağıdaki resimlerde leflef taba boya, fırçalama, leflef naturel cila, fırçalama, kadife parlatma eldiveni ile sırasıyla uygulama yaptım.
ayakkabının uç kısımlarında ve topuklarındaki aşınmaların fark edilmeyecek kadar azalması beni mutlu etti komşular. buralara boyayı güzelce yedirdim. üstüne genel cila uygulamasına ek olarak parmak ucuyla ekstra ince cila tabakası da uyguladım belki onun da faydası olmuştur. kafama şu takıldı sadece, ciladan sonra fırça güzel parlatıyor ama üstüne eldivenle geçtiğimde ekstra bir verim alamıyorum. eldiveni yanlış mı kullanıyorum acaba bastırmadan uyguluyorum bastırmam mı lazım acaba?