12/02/2020, Saat: 20:38
(Son Düzenleme: 12/02/2020, Saat: 21:09, Düzenleyen: 00serkan4300.)
(12/02/2020, Saat: 18:46)Warpalawas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle eline sağlık, güzel olmuş. Fotoğrafta yanlış görmediysem eğer ayakkabının üst kısmında bir iki leke mi kalmış, bana mı öyle geliyor?Komşum tesekkur ederim. Ayakkabılara tekrar baktım sağ ayakkabının ust kısmında bir açık bir koyu iki leke var ama göze batmıyor bence.kenar boyası da alacaktım ama sepet cok tutunca bazı seyleri erteledim birdahaki alışverişte aklımda.
İkincisi, eldiven gerçek kadife mi? Ben hazır eldivenlerden verim alamadığım için, gerçek kadife eski bir kumaştan parçalar kestim, onları kullanıyorum. Bazen de mikrofiber kalıntı bırakmayan bezlerden kullanıyorum, üstüne naylon kadın çorabı kullanıyorum, etkisi daha iyi oluyor.
Bir de nacizane tavsiyem, ayakkabı kenarları için ökçe -kenar boyası alıp kullanırsan ayakkabın daha şık görünür. Emeğin daha güzel hale gelir düşüncesindeyim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://www.ayakkabimalzemesi.com/urun/k...a-eldiveni
Eldiven budur. Boya ve ciladan sonra cok fırçalıyorum belki ondan eldivene is düşmüyor, ondan kendini gösteremiyor olabilir mi? eldiven kaliteli olmayabilir yada ben yanlış uygulama yapıyor da olabilirim. Külotlu çorapla deneyeyim bakalim belki eldivene gore farkeder
SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi