31/08/2012, Saat: 20:42
Kisin dahi soguk suyla oluyorum hocam. İlk basladigimda sicak suyla tras oluyordum tahris cok yasiyordum ne zaman soguk suya gectim rahatladim bu sekilde de devam ederim. O yaglardan deneyecegim bir gun hocam proraso ile mutluyum suan
(31/08/2012, Saat: 20:10)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yaz günlerinde sıcak suyla tıraş oluyorum deme sakın
şaka bir yana attarlarda nane mentol okaliptüs yağları satılıyor fırçaya bir iki damla deneyebilisiniz
(31/08/2012, Saat: 20:05)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tesekkurler hocam onerinizle aldim memnun kaldim. Bu varken arko alinmaz gibi ama bu sicakta tum ferahlatici etkisi olmayan urunler ayni iskenceyi yasatiyor gerci
(31/08/2012, Saat: 19:54)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: arko dan farklı ve biraz daha kaliteli ürün için seçilebilir,koku ve koruyuculuk arkodan iyi nemlendirme arko moistten iyi değil
güle güle kullan parabensiz tıraşlar
(31/08/2012, Saat: 19:36)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Real disinda bu urunu goremedim mild olani migros watsons gratis vs heryerde var ama bu urun yoktu real de gordum aldim sonuncusunu. Metroda arkoyu en son 2 liradan gordum migrosta 2.10 daha az sayida magazaya sahip zincir marketlerde 2.5 liraya goruyorum bende. Bunda paraben olsa 4 lira etmezdi tek artisi bu