31/08/2012, Saat: 21:42
ilettim
bende de ne kadar sinek kaydı olsa da dipler gözüküyor ne yazık ki. açık ten...
ben de tüm işlemler için çeşme suyu kullanıyorum sadece. içine buz atmıyorum ekstradan . fırçanın ıslanması, sabunun ıslanması vs vs.
bu kış da buz gibi çeşme suyu ile devam etmeyi düşünüyorum
mersinde bir şey olmaz
bende de ne kadar sinek kaydı olsa da dipler gözüküyor ne yazık ki. açık ten...
(31/08/2012, Saat: 21:07)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Validenin ellerinden operim hocam sagolsunlar cild yapimiz benziyorsa ne ala hocam size uyan jilet alet vs yazilarini daha da dikkatli okuyyim aslinda sakallarimin sevmedigim tek yonu sinek kaydi da yapsam ince tenim var olmali ki sakal kokleri vs gorunuyor biraz daha temiz gorunsun isterdim ama bu da guzel kartusluda boyle birsey yoktu
ben de tüm işlemler için çeşme suyu kullanıyorum sadece. içine buz atmıyorum ekstradan . fırçanın ıslanması, sabunun ıslanması vs vs.
bu kış da buz gibi çeşme suyu ile devam etmeyi düşünüyorum
(31/08/2012, Saat: 21:10)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam bu yaz gunlerinde soguk su dediysemde buz gibi degil maalesef yine su ilik sayilir bu suyla dus aliyorum vs hic bana misin demiyor havalar sicak fircami da soguk suda bekletiyorum zaten maksat firca suya doysun ama kisin kara sogugunda sicak suyla yuzde kopurtme olayini ozleyecegim sanirim. Mart gibi geleneksel tirasa basladim yine soguktu havaalr ve sicak fircayi begeniyordum ama tahris hos degil belki yuzumu yine soguk su ile yikar ama fircayi sicak tutarim bunu artik kis gelince denerim insallah
mersinde bir şey olmaz
(31/08/2012, Saat: 21:20)Fallschirmjäger Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Valla hocam bide böyle deneyim inşallah yine hüsrana ugramam.