21/02/2020, Saat: 00:21
(Son Düzenleme: 21/02/2020, Saat: 00:23, Düzenleyen: onurcakmak.)
MdC Rose ayırtmıştım Mustafa Beye. Anında tükenmiş, sağolsun ayırmış, dün aldım.
SV fırçam forumdan. Teşekkürler @Gentelman komşum.
SV orijinal stantı gene İmpa dan.
R 41 @hlkkzn komşumdan. SV fırça ile takım yaptım. Denemek için @ArdıçKatranı Nida komşumdan hediye R 41 alınca müptelası oldum. O aleti de @Dr Green Selman Hocama yollayacağım. Herhalde konu açmadan yaptığı başka bir PIF olacak Nida kardeşimin. Zaten ustura kullandırılması konusu var. Bence bunu da konu yapmalıyız. Bu forumdaki dostluk bambaşka. Sağolun komşularım.
Jiletler denemelik İmpa dan. SV sabunlar harika kokulu. Yarın Eskişehir Kent hamamında tecrübe edilecekler. Bizim buraların sıcak suyuna dayanırsa tamamdır.
Kâğıt sabun N11 den. Seyahatte çok lazım oluyor. Çok pratik.
Sudocrem de İmpa dan.
Fırça sapı @habaz Haldun Bey komşumdan. El emeği göz nuru, kral ağacı. Çok teşekkürler bu hediyesi için.
Başka hediyeler de yolda. Güneyden gelmesi uzun sürmüş.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SV fırçam forumdan. Teşekkürler @Gentelman komşum.
SV orijinal stantı gene İmpa dan.
R 41 @hlkkzn komşumdan. SV fırça ile takım yaptım. Denemek için @ArdıçKatranı Nida komşumdan hediye R 41 alınca müptelası oldum. O aleti de @Dr Green Selman Hocama yollayacağım. Herhalde konu açmadan yaptığı başka bir PIF olacak Nida kardeşimin. Zaten ustura kullandırılması konusu var. Bence bunu da konu yapmalıyız. Bu forumdaki dostluk bambaşka. Sağolun komşularım.
Jiletler denemelik İmpa dan. SV sabunlar harika kokulu. Yarın Eskişehir Kent hamamında tecrübe edilecekler. Bizim buraların sıcak suyuna dayanırsa tamamdır.
Kâğıt sabun N11 den. Seyahatte çok lazım oluyor. Çok pratik.
Sudocrem de İmpa dan.
Fırça sapı @habaz Haldun Bey komşumdan. El emeği göz nuru, kral ağacı. Çok teşekkürler bu hediyesi için.
Başka hediyeler de yolda. Güneyden gelmesi uzun sürmüş.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi