27/02/2020, Saat: 23:11
(27/02/2020, Saat: 21:06)Berberbey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Son görünümle profesyonel halini almış. Artık üst kulvarda yarışa girmiş. Hayırlı olsun. Siparişi verdim beklemekteyim.Siparişinizi kargo poşetine yerleştirdim. Yarın kargoya verebilirim. Keyifli tıraşlar dostum
Youtube.com/Berberbey
Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(27/02/2020, Saat: 22:53)-mali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Osman bey hayırlı olsun güzel olmuş elinize sağlık.Teşekkürler dostum. Beğenmenize sevindim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
(27/02/2020, Saat: 21:52)onur7 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Osman Bey, müthiş bir iş başarmışsınız gerçekten. Koku tanımı ve ambalajla birlikte artizan havası iyice oturmuş ürünün. En kısa zamanda ben de deneyeceğim ürünü.Teşekkürler dostum beğenmenize sevindim.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(27/02/2020, Saat: 22:13)DenizKSK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: V3.0 hayırlı olsun Osman Bey. Emeğinize sağlık.Teşekkürler dostum. Keyifli tıraşlar dilerim.
(27/02/2020, Saat: 22:37)Gkarinca Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cok emek var belli tebrik ederim Allah utandirmasinTeşekkürler dostum. Beğenmenize sevindim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
(27/02/2020, Saat: 22:39)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Osman bey yeni ürün hayırlı olsun. Ambalajıyla etiketiyle çok güzel bir ürün olmuş.Teşekkürler dostum