02/03/2020, Saat: 18:57
(02/03/2020, Saat: 15:53)ENDER3470 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Haftada 2 veya 3 defa tıraş olurum. Pazar sabah kahvaltısından sonra güzel bir duş alırım. Duş sırasında, sakallarımı vücut şampuanı ile iyice ovuşturup, sıcak suyla ıslattığım lifi yüzüme uyguluyorum ve bir süre bekliyorum. Banyo sonrası sakallarım zaten yeterince yumuşamış oluyor.
Ardından, hazırladığım ilk parti köpük ile tekrar sakalları iyice yumuşatıyorum. Bir süre böyle beklerken, tıraşa eşlik edecek ekipmanları hazırlıyorum. Sonra yüzümü sıcak suyla duruluyorum ve proraso pre-shave i tekrar sakallara yediriyorum. Beklerken köpüğümü hazırlıyorum. Tekrar yüzümü sıcak suyla durulayıp tıraşa başlıyorum. Bu uygulama ile jilet farketmeksizin tıraşlarım çok konforlu ve tahrişsiz geçiyor. Tıraş sonrası tertemiz ve yumuşacık bir cilt çıkıyor ortaya.
Bütün bunları, sadece pazar günü keyifle yapabildiğim için benim için en keyifli tıraş "pazar sabahı" tıraşıdır.
Tahriş yaşamıyor olman güzel ama sanki fazla mı hazırlık süreci tıraşa çok hazırlanmak da iyi değil.