08/03/2020, Saat: 01:38
(04/03/2020, Saat: 16:01)tarkaner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Maşallah Haldun Bey boş durmuyor sunuz.Aslında orta ince bölüm farklı bir renkte deri ile de kaplanabilir. Deri giydirmeyi neyin üstünde deneyebilirim derken bu future clon'unu seçtim. Dikişi de çok hoşuma gitmedi doğrusu, muhtemelen sökeçeğim. Bakalım yeni denemelerde ne olacak.
Sadece orta ince bölümü kaplanabilir mi acaba diye düşündüm bakar bakmaz.
Elinize sağlık.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(04/03/2020, Saat: 16:57)3RD1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ellerinize sağlık @habaz komşum. Merak ettiğim bir şey var. Kullanımı bu şekilde olacaksa eğer alet ile deri arasında kalan boşluğa muhakkak su girecek ve bu su büyük oranda atılamayacaktır. Uzun vadede deride yumuşama ve kokuya neden olabilir. Deri acaba kullanılmayan zamanlar da aleti muhafaza etmek amaçlı mı? Eğer böyle ise de daha önemli olan kafa kısmı açıkta.İzlediğim videolarda deri giydirmede genelde dikiş öncesi deriyi yapıştırıyorlar. Yani su grime ihtimali oldukça azalıyor. Tekne dümenlerinde de genelde deri giydirme var ve yağmur altında senelerce bir sorun yaşanmıyor.Derinin amacı aslında aleti korumak değil, biraz estetik biraz da elden kaymayı engellemek.
(04/03/2020, Saat: 23:57)umok Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Görünüm olarak çok hoş duruyor, elinize sağlık, affınıza sığınarak pek hijyenik gelmedi bana amaHijyen endişeniz temas nedeniyle elden deriye geçebilecek bakteri vs. nedeniyle ise deri hayatımızın heryerinde zaten var. Arabanın direksiyonu, çanta, kemer vs. Deri sonuçta tabaklanma sırasında kimyasal olarak bir nevi dezenfeksiyondan geçtiği için bence hijyen açısından metalden çokda farklı değil.
https://youtube.com/channel/UCD-HX8qdZx__yv3jmHY6TFg