10/03/2020, Saat: 17:42
(10/03/2020, Saat: 16:51)habaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu sabunla bugün dördüncü tıraşımı oldum. Üçü ustura biri de DE makina ile idi. Gözlemlerim kısaca şöyle :Keyifle okuduğum bir güzel yorumda sizden geldi. Aldığınız sabunun sizleri memnun etmesi benim için çok keyifli diğer komşular içinde güzel bir bilgilendirme olmuş. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Keyifli tıraşlar dilerim dostum.
- Çok hızlı ve zahmetsizce kıvamlı bir köpük oluşuyor.
- Köpük tıraş boyunca kurumuyor ve sönmüyor
- Kayganlık ve koruyuculuk oldukça iyi
- Tıraş sonrası cildi germiyor, tatlı bir yumuşaklık bırakıyor
- Kutuyu açınca oldukça hoş bir koku geliyor burnunuza, tıraş sırasında koku hafiflese de algılanabiliyor.
Özetle bu sabundan çok memnun kaldım. Kullandığım bir çok Amerikan artisan sabundan fazlası var eksiği yok. Bu sabun öncesi bir hafta kadar Tallow+Steel Boreal kullanmıştım, inanın ondan çok daha iyi geldi bana.
Peki daha da etkileyici olması için neyi değiştirmek iyi olur derseniz cevabım kokuyu bir basamak daha arttırmak olur derdim. Ama bu sadece benim kişisel görüşüm. Çünkü bana artizanların en çekici gelen yönü fabrikasyon ürünlerde bulunmayan koku çeşitliliği. Gerçi herkesin buna katılmadığını da biliyorum.
Ellerine sağlık @Creator komşum, bu sabunla yolunun açık olduğuna inanıyorum. Ödediğim ücreti son kuruşuna kadar hak eden bir ürün. Teşekkürler.
Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi