16/03/2020, Saat: 21:01
(Son Düzenleme: 16/03/2020, Saat: 21:19, Düzenleyen: MerkurFutur.)
(16/03/2020, Saat: 14:34)forevermore07 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli komşum teşekkür ederim... Aslında kötülemedim sadece bir aletle çok beğenmişken diğeri ile beğenmediğimi belirttim... Çekiştirme olayı göreceli olmayan bir durum bence. Bir jilet bazı aletlerin tutuş açısı nedeniyle çekiştirirken bazılarında resmen akabiliyor ( aynı tıraş öncesi hazırlığı ve aynı sakal uzunluğu olacak şekilde)
Bu jileti dediğim gibi r89 ile çok beğenirken yağ gibi kayarken fatip ile çok beğenmedim. Sakalları daha çok çekiştirdi ve keyif vermedi. Bu yüzden agresif bir alette istediğim verimi vermediğini düşündüm. Ama sizin hatırınıza bir tanesini bir sene kadar sonra tekrar deneyeceğim aynı kombinasyon ile
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Komşum çekiştirmenin sebebini söyleyim. Muhle R89 bildiğin gibi (genellikle konforlu tıraşa uygun) kapalı tarak bir başlığa sahip iken Fatip Grande açık tarak, dolayısıyla agresif bir alet.
Her jilet, açık taraklı alete uygun olacak diye bir kaide yok.
VERTICE Euromax Platinum ince kalınlıkta bir jilet olduğu için kesen kenarları açık taraklı aletlerde çok sallanıyor. (Açık taraklı aletlerde jiletin iki kenarı daha fazla dışarıda oluyor).
Jiletin kalınlığı burada önemli bir faktör.
Not: Sanırım bu jiletin fazla keskin olmadığını da belirtmiştim.